tiistai 15. syyskuuta 2015

Hippeilyä!

Sain tuossa palautetta, kun ei oo tekstiä näkyny... Pitäähän tämä suuri vääryys heti korjata!

Tilausjono on vähän seisahtanut kun uskokaa tai älkää: on alkanut himpun verran tuntumaan kuivalta tää Reaversejen teko kun niitä alkaa olla jo kymmenen paria peräkanaa takana. Välissä tahtois tehä vähän jotain muutakin. Nyt on työn alla Anelmaiset villasukat, operaatio koiransyömän rahin pelastus ja käsilaukku. Niin ja monta monta monta paria Reaverseja!

Sivussa oon myös tehnyt vähän pienempiä projekteja. Mussa on aina piilenyt sellainen pienenpieni piilohippi, joka aina välissä näyttäytyy hieman ihmeellisillä tavoilla. Tälläkertaa oon tehnyt seuraavia. Koita ensin arvata, mitä ne on, ennenku rullaat alaspäin ja luet mitä ne oikeasti on! ;)Ensimmäinen kuva: 10 pisteen vihje: Ne on pieniä ja näitä on mulla jo monta! 5 pisteen vihje: Ne on pehmoisia. 2 pisteen vihje: Niitä voi käyttää puhdistamiseen.

Vastaus: Meikinpesulappuja! Kätevää! Ei tarvi ostaa vanulappuja ja näitä voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Materiaali täyttä puuvillaa, joten pesu hoituu 60 astessaa. Mii laik!

Toinen kuva: 10 pisteen vihje: Koko on noin 20 senttiä halkaisijalta. 5 pisteen vihje: Tätä käytetään keittiössä. 2 pisteen vihje: Se kastellaan, eli käytetään märkänä.

Vastaus: Tiskirätti! Kätevää tämäkin! Näyttää kivalta keittiössä ja näitäkään ei tarvi ostaa uusia kun riittää vaan että rätin tullessa liian likaiseksi, se lyödään vaan pyykkikoneeseen ja otetaan käyttöön uusi rätti!

Näiden tekemiseen ei tosissaan mene kauan. Salkkarit-jakson laskukaavan mukaan meikinpesulappuja tuli 4 kpl ja tiskirättejä yksi jakson aikana. Ihan kivaa pikkunäpertelyä. :)

Jos joku tahtoo opetella kans näitä tekemään ja Googlen käyttö tuntuu liian haastavalta, niin toiveesta voin tehdä erillisen postauksen, jossa näiden ohjeet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti