torstai 3. syyskuuta 2015

Mustaa ja karkkiraitaa

Täytyy myöntää, tänään ei ole mun päivä. Tuntuu että jokainen asia vastustaa ja tekis mieli vaan hakata päätä seinään. Se ei ole kiva tunnetila se. Mutta onneksi on neuleet, joihin voi upota hetkeksi ja antaa ajatuksien vaan mennä ohi. Se on melko terapeuttista!

Tänään en kuitenkaan ole saanut aikaseksi paljon mitään. Tilausjono on stopissa (ei sitä aina vaan voi napata!)ja alotinkin rakkaan ystävän tulevalle vauvalle neulomaan jotain pientä ja sööttiä. Näistä kuvaa hieman myöhemmin... ;)

Toisena tuotoksena mulla on valmistunut ihan omasta päästä nykäisty malli niinsanotuista "pampulasukista". Lankana seiskaveikkaa ja jotain Prisman alelaarista löytynyttä ihanan pehmoista ja makean väristä akryylilankaa (saa nähä kauanko nämä kestää!):
Tällä onnettomalla sukalla ei ole vielä vaan paria (löytyy sekin to-do-listalta). Oikeesti oon ekspertti tekemään parittomia villasukkia! Mun pitäis ehkä tosissaan löytää sellainen neulova anoppi, joka jaksais ehkä täydentää parittomille sukille parit... Eihän sillä miehellä niin väliä, kunhan anoppi neulois :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti