maanantai 8. helmikuuta 2016

Pam-pam-pampulapannunalunen!

Joulusta ei ole vasta kuin vähän reilu kuukausi, joten vielä ehtii hyvin julkaista näitä joululahjapakettien sisältöjä! Tämän Pam-pam-pampulapannunalusen on voinut bongata myös jostakin muusta blogista, kuin tästä minun... Se jääköön arvoitukseksi, missä tämä mahtaa vilahtaa! ;) 


Tämähän on siis tehty pienistä huopapalloista, jotka ikävä kyllä ajan puutteen vuoksi jouduin tilaamaan netistä (Figulus). Muutoin olisin kyllä pyöritellyt pallot ihan itse! :) (tiiän, oon fuskuri! Ja häpeän sitä suuresti!) Jonain päivänä kyllä pyörittelen huopapalloja itse jemmaan. Vois olla kivaa kesäpuuhaa pihalla, vai kuvittelenkohan vaan? :D


Palloja minulla oli käytettävissä 50 eri väristä, mutta tähän käytin kaikkiaan 49 palloa (7x7). Käytännössä pallojen ompelu yhteen oli helppoa ja mukavaa puuhaa. Pallot piti vain yrittää kohdentaa kohdilleen siten, että jokaisella rivillä on 7 kerroksen ajan 7 palloa. Haasteena oli pallojen eri kokoisuus, mutta se ei mielestäni haittaa koska tämän pitääkin näyttää käsin tehdyltä! :) Tarkempia ohjeita huopapallo-pannunaluseen löytyy esimerkiski Yhteishyvän sivuilta. Tämä voisi olla mukava ja helppo juttu tehdä esimerkiksi lasten kanssa! :) 


Lopputulemana todettakoon, että paremminkin olisin voinut onnistua. Omalta osaltani olen hieman pettynyt, kun en ehtinyt lähteä palloja itse pyörittelemään. Mutta jospa sitä tosiaan ottaisi vaikka ensi kesänä päivän ja pyörittelisi ulkona muutaman huopapallon jemmaan... ;)

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen, ja minäpä olen tainnut tuon vilaukselta jossain muuallakin nähdä! :) Noita palleroita voisi kyllä joskus urakoida koko pesukoneellisen juurikin lasten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, arvasin että joku on nähny! :) vois olla kyllä mukavaa hommaa just lasten kans esim noiden teko :) ohjeitaki näkyy olevan monenlaista, miten noita sais aikaiseksi :D

   Poista
 2. Siinä taitaa vaan käydä niin, että ulkoistat sen pyörittelemisen jollekin toiselle XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa! Sieltäkö se vapaaehtoinen ilmoittautuu? :D

   Poista