tiistai 16. helmikuuta 2016

Villasukat vanhasta Polkasta

Hirveänä olis päivitettävää, harmi kun vuorokaudessa on vaan 24 tuntia - ei kaikkea vaan ehi! Blogikonsulttini teki mulle tässä jokunen viikko sitten sen postauksen, jossa neuloin parhaillaan perussukkia parin vuoden takaisesta 7veljestä Polkka -langasta. Niinhän siinä sitten kävi, että neuloessa noita sukkia, kiinnyin tuohon lankaan aivan mielettömän paljon! Vieläku näistä tuli valmiina niin kivat, niin siitähän se sitten alkoi: tuotannosta poistuneen langan metsästys!

 

Onneksi Facebook on tänä päivänä niin kätsä juttu, että mun ei tarvinnut ku jakaa tämä kuva sekä huoleni tuotannosta poistuneesta lankakerästä pariin lankaryhmään (Lankahamsterit ja Lankojen myynti- ja vaihtorinki) ja sitten alkoikin jo tapahtua. Hätähuutoni ehti olla tuolla somen ihmeellisessä maailmassa kokonaista viisi minuuttia, jonka jälkeen sain viestin, että eräältä toiselta neulurilta löytyisi useampi kerä juuri tätä lankaa! Tästä innostuneena päädyin lopulta haalimaan tätä ihanuutta kaksi kerää itselleni. Nyt nämä langat ovat jo onnellisesti lankakätkössäni odottamassa sitä hetkeä, kun taas ehdin neulomaan jotain ihan vaan itselleni! 

Täytyy kyllä vähä hypettää tuota somen voimaa! Miten helposti sieltä saakaan apua ja voi löytää vaikkapa just tuotannosta poistuneen langan. Kätevä juttu, ei voi muuta sanoa! Onko muut yllättyneet positiivisesti näistä Facebookin ryhmistä?

 

Tässä vielä vähän tärähtänyttä kuvaa (kuten on kuvattavakin itse ehkä vähän tärähtänyt) sukan tekovaiheesta. Ja ei, vaikka kuva ehkä näyttääkin vähän siltä, niin ei, en ole raskaana! Oon ollu muuten vaan ruoka-aikaan kotona... :D

4 kommenttia:

 1. Ei kuva ole tärähtänyt, vaan suljinaika oli liian pitkä, jolloin käsien liike saa sumean efektin aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa. Siellä taas mun virallinen valokuvaaja kommentoi :D eipä tossa onneksi oo ku toinen käsi sumea (vai näänkö migreenisenä vieläki miten sattuu? :D)

   Poista
 2. Tuo Novitan lankavalikoiman jatkuva vaihtuminen on minusta iso miinus. Ihan varmasti silloin kun löytää kivan värisen tai -kuvioisen langan, se on joko poistumassa tuotannosta tai jo poistunut.. Mutta Novitaa mun tulee silti eniten käytettyä, kun saatavuus on hyvä - ruokakaupastakin voi aina napata kerän mukaansa (vai onkohan se sittenkin ennemminkin huono juttu ,jos kaapin sisäpuolelle katsoo).. :D Nätit sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ja esimerkiksi tämän hetken valikoimassa on vaan saman sävyisiä Polkka -lankoja. Mun mielestä tällaiset on just parhaita, missä on montaa eri väriä! Ei mitään sellasta, että pinkin eri sävyt vaihtelee.. Mälsää! :D novitassa on kyllä se hyvä puoli just ku löytyy jopa mun omasta pikkupikkulähikaupastani :) mutta on ne nykyisin jotenki karheampia kuin ennen! :( (just vertaa vaikka tätä polkkaa ja nyt kevään värien polkkaa) eniten oon kuitenki haltioissani ku saan jotain muuta merkkiä käsiini ku novitaa :D

   Poista