perjantai 13. toukokuuta 2016

Hellettä odotellessa

Moikkulimoi ja pahoittelut kun ei ole minusta kuulunut mitään piiiitkään aikaan!

Radiohiljaisuus on johtunut ihan vaan siitä, kun mulle tuli jonkinsortin neule-/villasukka-ähky.

Vapuksi valmistui hurjan iso Reaverse-tilaus: 5 paria! (Näistä kuvia hieman myöhemmin, niin saatte ihastella :) )

Joka tapauksessa tilanne on nyt se, että tämä neuluri on niiiiiin täynnä sukkapuikoita tai ylipäänsä sukkia, että nyt on aika tehdä jotain aivan muuta. Siksipä olen päättänyt pyhittää koko tulevan kesän vain ja ainoastaan virkkaukselle!

Pari projektia on parhaillaankin kesken, mutta tänään valmistui mun pika-pikkuprojekti: Hellehattu! Enää vain puuttuu se helle.... :D

 
Kuvassa siis allekirjoittanut itse ja päässä uusi ja huikeenhieno hellehattuni! :) 

Ohje tähän hattuun löytyy DROPS:in sivuilta. Malli on nimeltään Mara.

Lankana käytin Novitan Cotton Linen -lankaa, beessin värissä. Halusin olkihattumaisen tunnelman hatulle. (Mulla oli monta vuotta sellainen ihana oikea olkihattu, mutta monet festarit ja kesän riennot läpiravanneena, se koki karvaan kohtalonsa viime kesänä. R.I.P.)

Koukkuna sitten oli KnitPron 4,0 mm Waves -koukku. 

Tästä tuli ihan kiva, vaikka itse sanonkin. Ajattelin ensin käyttäväni tätä vain "ei julkisilla" paikoilla, mutta tästähän tuli niin hieno, että ehkä uskaltaudun ihan ulos astikin tämän kanssa vielä... ;) 

Seuraavaksi voisi laittaa kokeiluun himpun verran isommalla lierillä vastaavan tyylistä hellehattua. Oikeesti nää on ihan kivoja! :) 

Tilasin viikonloppuna myös Lankamaailmasta ison läjän akryylilankaa (ostin kun halvalla sain).

 

Tarkoituksena mun oli tehdä näistä torkkupeittoa, mutta taitaa sittenkin tulla jotain aivan muuta! ...aika näyttää, mitä näistä vielä tulee... ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana! Osaiskohan sitä itse tuollaista käyttää, olis niin kivan näköinen.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ! �� Tekeminen oli ainaki sen verta helppoa ja aikaaki meni vähä, että menetys ei oo kovin suuri jos ei sitten osaakaan käyttää hattua �� Ite tässä tosiaan oottelen lämpimämpiä kelejä ja sen näkee sitten :)

    VastaaPoista