tiistai 17. toukokuuta 2016

Pilviä ja päivänpaistetta

"Tulkoon tuulta toisinaan ja peilityyni vuorollaan. Tulkoon kaamos, tulkoon jää ja jälleen toukokuu. Helteiset yöt, tanssit ja työt. Sen mitä sydän voi kestää ja mieli voi ymmärtää. Sen tuokoon elämä tullessaan. Sopivasti pilviä ja päivänpaistetta."
-Suvi Teräsniska - Pilviä ja päivänpaistetta-

Tämä kappale soi päässä, kun aloin tätä tekstiä rustaamaan ja siitä sitten tuo otsikko!  Nyt on ainakin ollut sekä säiden, että oman elämän osalta juurikin pilviä ja päivänpaistetta. Eilen oli koko työpäivän ajan melko sateinen keli, mutta sitten kuin ihmeen kaupalla töistä päästessäni alkoikin aurinko paistamaan! 

Oon majaillut nyt viimepäivät siskoni perheen mökillä. (Kiitos tästä vielä kerran systerille!<3) Siellä ei ole juoksevaa vettä, ei sisäsuihkua eikä vessaa. Käytössä siis ulkohuussi, ulkosauna ja kaivo! Tykkään kovasti olla siellä, sillä mikäs olis mukavampaa kuin istua kaikessa rauhassa ulkona, kuunnella lintujen laulua ja neuloa/virkata! Ympärillä on siis vain Pohjanmaan peltoa ja metsää... Ei siis hassumpi kuvausympäristö! ;) 

Alla vähän makusteltavaa muillekkin. Kuvat otettu siis eilen vielä kun aurinko paistoi täydeltä taivaalta, hetkeä ennen kuin alkoi satamaan kaatamalla. Sateen alkaessa olikin mukava mennä saunan lämpöön ja kuunnella samalla kun jättiläispisarat ropisee peltikattoon.


Mutta se nyt tästä kevään ja sateiden fiilistelystä. Oli mulla ihan käsitöihin liittyvääkin kerrottavaa. Nimittäin ne Reaverset, joista viime merkinnässä kerroin!


Multa tilattiin siis jo viime vuoden puolella "ei kiireellisenä" huikeat viisi paria Reaverseja! Joululahjojen ja häävillasukkien pakertamisen jälkeen aloinkin sitten työstämään näitä. Viime kuukausina mulla on jäänyt töiden ja muiden asioiden lomassa melko vähän vapaa-aikaa neulomiselle, joten näiden valmistumisessa meni tavallista kauemmin. Sain nämä kuitenkin valmiiksi tarkalleen 29.4.2016 klo 3:30 aamuyöllä! :D (Kyllä, olin luvannut saada nämä valmiiksi vapuksi ja siitä ei voinut lipsua, joten loppukiri oli pakko ottaa)


Lopuksi vielä pieni info näistä tossuista:
 • Pinkit Reaverset koossa 31, virkatulla pohjalla, kengännauhat neulotut
 • Turkoosit Reaverset koossa 33, virkatulla pohjalla, kengännauhat neulotut
 • Lilat Reaverset koossa 37, virkatulla pohjalla, kengännauhat ostetut
 • 2 x mustat Reaverset koossa 36, virkatulla pohjalla kengännauhat ostettu
Lankana näissä käytetty Novitan 7-Veljestä lankaa. Puikkoina KnitPro Karbonz -puikot koossa 3,25. Virkkuukoukkuna Cloverin Soft Touch -koukku koossa 3,5.

Kivahan näitä on tehdä, mutta nyt saa hetkeen Reaverset riittää. :) Tilauksessa ja parhaillaan työn alla on kuitenkin ihan pikkupikku Babyverset, ne sallittakoon ku ovat niiiiiiiiin pienet ja söötit (näistäkin tulossa sitten oma postauksensa)<3 :)

4 kommenttia:

 1. Sitähän tämä elämä on.. Toivottavasti pilviä ja päivänpaistetta on sopivassa suhteessa.. :) Ihania tossuja siellä on valmistunut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä jännä juttu elämässä, ku luulee että oikeen huonosti menee, niin sitte yhtäkkiä onni kääntyykin ja kohta on kaikki taas hyvin! On se jännää :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Olihan näissä kyllä tekeminen ja meinas usko välissä loppua.. tuntu että otin liian ison tilauksen vastaan :)

   Poista